MIN BAKGRUNN

Jeg er 67 år og mitt arbeid med klienter er basert på bred livserfaring, lang erfaring med individual-, par- og gruppeterapi, og på utdannelsen i psykoterapi,  parterapi og gruppeterapi.

Utdannelsen omfatter 4 års psykoterapistudium ved Norsk Institutt for Psykosyntese, 2 års parterapistudium og  1 år med psycho-sexual-somatic-therapy i regi av the Center for Gender Psychology i London.

Jeg er også  Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og dessuten har jeg en Master i International Business fra USA.  Jeg har lang arbeidserfaring fra privat og offentlig økonomisk virksomhet, forskning, analyse og forvaltning samt veldedige prosjekter og stiftelsesarbeid.

Jeg er medlem  i Norsk Forening for Psykosynteseterapeuter (NFPT) som er medlem av  Norsk Forbund for Psykoterapi (NFP) hvor jeg er nestleder i styret. NFP er  medlem av the European Association for Psychotherapy (EAP) som er etablert i 28 land. Jeg også medlem av Norsk Psykosynteseforening. Terapivirksomheten min er ansvarsforsikret i Gjensidige forsikring  og jeg er registrert Psykosynteseterapeut i registeret for Alternative Behandlere i Brønnøysund.

© 2023 Nina Ringnes, Heyerdahlsvei 7B, 0777 OSLO, 909 63 971 nina.ringnes@gmail.com